Daca m-as asculta, m-as intelege


26.99 lei
+
buc
-
Adauga in Wishlist
STOC EPUIZAT!
Info livrare
Incepand De Marţi, 26 Sep
Lu - Vi: 09:00 - 17:00
021 308 1777
contact@libmag.ro
Descriere
Editura: Curtea Veche
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Brosata (paperback)
Numar volume: 1
Numar pagini: 374
Dimensiuni: 200 x 130 x 23 mm
Greutate: 0.33 kg
ISBN/Cod: 978-973-669-714-2
Traducator: Elena Neculcea
Observatii: Editia a III-a
Comentarii ale utilizatorilor
Prezentare

Pentru a comunica mai bine cu ceilalți, trebuie să știu să comunic cu mine însumi. Aceasta e ideea fundamentală a cărții care ne învață un lucru esențial: să ne definim așa cum suntem în realitate, nici mai buni, nici mai răi. Adesea, în relațiile de familie, de prietenie sau de iubire, suntem prinși într-o capcană: fie ne acuzăm pe noi înșine de ceva ce nu merge în viața noastră, fie îi acuzăm pe ceilalți. De vină sunt, cel mai adesea, deficiențele de comunicare. Avem nevoie să înțelegem mecanismele ce guvernează comunicarea și relațiile cu ceilalți oameni pentru a dobândi mai multă seninătate și mai multă eficiență. Lucrarea de față ne pune la dispoziție mijloacele practice pentru a deveni un partener mai bun pentru noi înșine și pentru cei pe care îi prețuim.

Mai mult

Mai multe despre autor - Jacques Salome »
Opinii despre cartea Daca m-as asculta, m-as intelege
Cel mai mult mi-a placut din aceasta carte atunci cand am citit ca ar fi cazul sa nu mai folosim atâta "de ce"-ul, ci sa ne învatam sa-l transformam în "cum" si "în ce fel".
Mai mult
O carte foarte buna care nu este doar despre a învata mai multe despre tine si a deveni o persoana mai buna, ci si despre ce sa spui si sa nu spui într-o relatie, exprimarea celor mai adânci sentimente si dorinte.
Mai mult
Review-uri
Ratingul general al produsului:
Recenzii
     
     
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review