Descriere
Editura: Rao
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Cartonata (hardcover)
Numar volume: 3
Numar pagini: 320;384;448
Dimensiuni: 210 x 140 x 90 mm
Greutate: 1.24 kg
ISBN/Cod: 978-606-609-396-5
Comentarii ale utilizatorilor
Prezentare

Cele trei volume ale cartii au vazut lumina tiparului in intervalul 1934-1936, fiind scrise in limba engleza, de altfel fragmente fiind publicate in presa britanica si in cea americana, inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial. Memoriile se intind pe perioada 1914-1934, care a inclus ani hotaratori
pentru istoria Romaniei (izbucnirea Primului Razboi Mondial, Marea Unire), dar si o perioada in care regina Maria s-a remarcat printr-o deosebita implicare in directia promovarii Romaniei.

Mai mult

Mai multe despre autor - Maria, Regina Romaniei »
Opinii despre cartea Povestea vietii mele
Una dintre cele mai frumoase povesti care s-au scris, fara indoiala ci va ocupa una din cele mai insemnate pagini din Istoria Romanilor, aceasta poveste a Reginei Maria a Romaniei. Memoriile sunt remarcabile ca si persoana care le-a scris. Intr-o maniera discreta sunt reprezentati oameni, evenimente si sentimente. Esti condus de un ghid deosebit prin marile curti regale ale epocii. Cunosti persoanele care conduc destinele tarilor: Rusia, Anglia, Germania, etc... Ghidul care te insoteste este de-al casei si astfel vezi de desubturi pe care altfel nu le-ai vedea.
Mai mult
Nu stiam mai nimic despre regalitate. Mergeam la Peles si imi puneam intrebari. Asa am inceput sa caut raspunsuri iar norocul meu a fost sa citesc cartile Majestatii Sale Regina Maria! Am inceput cu “Povestea vietii mele”. Am continuat cu tot ce am gasit scris de membrii Casei Regale a Romaniei! Pana si cartea de bucate scrisa de MS Principesa Margareta! Pentru cineva care cauta raspunsuri legate de istoria noastra, cartea “Povestea vietii mele” este o lectura obligatorie, inaltatoare!
Mai mult
Este un scriitor minunat, mi-a fost greu sa ma despart de aceasta carte. Nu incearca sa "indulceasca" lucrurile, dar continua sa ne aminteasca faptul ca a fost un om optimist. Fiecare volum ofera vederi minunate ale regilor, reginelor, imparatilor si altor regalitati, cum erau ca oameni, nu regi. Aflata la varsta de numai saisprezece ani si casatorita la saptesprezece ani cu un print strain, dragostea pentru el si pentru tara adoptiva, o poarta prin experiente nefericite.
Mai mult
Review-uri
Ratingul general al produsului:
Recenzii
     
     
     
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review