Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Prezenta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal se afla sub incidenta Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), a Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Conform acestora, S.C. TARGUL CARTII S.R.L. are obligatia si isi asuma sarcina de a prelucra datele cu caracter personal colectate in scopuri determinate, explicite, legitime si intr-un mod legal, echitabil si transparent fata de persoanele pe care acestea le vizeaza.

In acceptiunea actelor normative mentionate, S.C. TARGUL CARTII S.R.L. are calitate de operator de date cu caracter personal, prin aceasta din urma sintagma intelegandu-se orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Accesarea si vizitarea site-ului www.libmag.ro se supun termeniilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate puse la dipozitia utilizatorilor in cadrul sectiunilor "Termeni si conditii", respectiv "Prelucrarea datelor cu caracter personal" ale acestuia. Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca utilizarea acestui site constituie acceptul dumneavoastra tacit cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

S.C. Targul Cartii S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului, inclusiv a sectiunilor "Termeni si conditii" si "Prelucrarea datelor cu caracter personal", informand clientii in acest sens.

 

Acces la datele personale:

Ne rezervam dreptul de a stoca urmatoarele categorii de date cu caracter personal ale clientilor: nume, prenume, adresa, email, numar de telefon, numarul de carti comandate si titlurile acestora. Aceste date vor ramane in baza noastra de date pe intreaga durata necesara indeplinirii obligatiei noastre de onorare a comenzilor efectuate pe site, precum si realizarii de statistici in scopuri comerciale.

Informatiile pe care le furnizati in cadrul formularului de comanda vor fi folosite pentru a va transmite confirmarea comenzii, promotiile si newsletter-ele Targul Cartii, precum si recomandari personalizate in functie de zona dumneavoastra de interes.

Atat informatiile pe care le colectam cu privire la dumneavoastra cat si modul in care le colectam, pot varia in functie de produsele pe care le utilizati si/sau la care subscrieti sau pe care le comandati, modul in care ati utilizat produsele, dar si in functie de modul in care ati interactionat cu TARGUL CARTII SRL.

Aceasta se aplica atat in cazul in care sunteti deja client, cat si daca nu sunteti client, precum si privind datele pe care le-am am obtinut de la o terta parte care avea permisiunea de a face schimb de informatii cu noi.

TARGUL CARTII SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal atunci cand este vorba de:

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi solicitate doar in anumite situatii, cum ar fi:

 

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru claritate, scopurile in care colectam date cu caracter personal sunt, in sinteza: curierat, plati cu cardul, reclama, marketing si publicitate, comert online si newsletter in cazul in care v-ati abonat la acesta, caz in care adresele de e-mail devin active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand va manifestati optiunea de a va dezabona prin trimiterea unui email la adresa indicata pe site sau in continutul newsletterului. In cazul in care optati pentru plata online cu cardul, la datele dumneavoastra cu caracter personal va avea acces procesatorul de plati mobilpay.ro (NETOPIA S.R.L.), iar cazul in care optati pentru livrare prin curier, va avea acces curierul Sameday (S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A.)

**Vom stoca informatiile dvs. atat timp dispozitiile legii o impun. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar. Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate pe perioada existentei unui contract intre parti, plus o perioada de trei ani de la incetarea acestuia.

Avem si colaboram cu echipe de securitate specializate care analizeaza si imbunatatesc, in mod constant, masurile pe care le-am adoptat pentru protectia datelor dvs. cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluire sau distrugere.

Comunicarile prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicarile dvs. pot traversa mai multe tari inainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Va rugam sa luati la cunostinta ca nu acceptam responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu intra in sfera noastra de control.

Nu va vom cere niciodata sa ne comunicati informatiile dvs. sigure, personale sau privind contul dvs., printr-un mijloc de comunicare nesolicitat.  De aceea este important sa cunoasteti ca pastrarea in siguranta a acestor informatii, precum si necomunicarea acestora catre alte persoane constituie sarcini care revin clientilor si utilizatorilor.

 

Drepturile dumneavoastra privind datele cu caracter personal:

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata sau cu formularul de SOLICITARE LEGATA DE PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL la adresa de mail contact@libmag.ro sau la adresa fizica a TARGUL CARTII SRL: Str Daniel Constantin, nr. 7, parter, camera 2, ap. 1, Sector 1, Bucuresti.

 

Politica de Confidentialitate - nelamuriri

Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre TARGUL CARTII SRL care va privesc direct, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul datelor de contact puse la dipozitie la finalul acestei informari!

 

Tipul de date colectate

Asa cu am detaliat si in cele de mai sus, colectam date necesare pentru inregistrare pe site si facturare (nume, prenume, numar de telefon, email, adresa de facturare si adresa de livrare), date de trafic, cookie-uri (stocate automat) necesare pentru colectarea adresei IP a computerului prin intermediul caruia accesati site-ul nostru, a tipului de browser folosit si paginile vizualizate, a referintelor si apoi pentru procesarea informatiilor in forma agregata, precum si pentru autentificare si retinerea cosului de cumparaturi.

Utilizatorii au dreptul de a refuza sau sterge cookie-urile, insa acest fapt este de natura sa afecteze usurinta navigarii pe site si retinerea produselor adaugate in cosul de cumparaturi.

 

Partajarea datelor

Datele personale de identificare colectate de TARGUL CARTII SRL nu sunt difuzate catre terte parti. Datele non-personale de identificare (precum adresele IP, datele de trafic si cookie-urile) sunt date cu caracter anonim, stocate pe site si in serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics, care nu sunt partajate si sunt folosite doar pentru analize asupra performantei site-ului si a comportamentului utilizatorilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre TARGUL CARTII SRL si sunt comunicate numai la solicitarea autoritatilor publice fiscale.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor dumneavoastra se ca realiza prin intermediul serverelor companiei care furnizeaza aceste servicii (NETOPIA SRL prin mobilpay.ro). Targul Cartii SRL nu solicita si nu stocheaza date referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Securitatea datelor colectate

 

TARGUL CARTII SRL nu va folosi datele personale colectate in afara propriilor servicii, incluzand - dar fara a se limita la - serviciile acestui site.

TARGUL CARTII SRL va pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a renunta la informarile comerciale sau de orice alta natura efectuate cu privire la propriile sale servicii, printr-un sistem de dezabonare simplu si usor de utilizat.

Datele anonime colectate (precum datele de trafic, ip-uri, cookie-uri) prin statisticile din site si sistemul de monitorizare a traficului Google Analytics, pot sa fie utilizate pentru realizarea de analize si rapoarte statistice, rezumate si informari precum si pentru activitati de marketing cum ar fi publicitate, promovarea si ofertarea produselor si serviciilor proprii.

Conform legislatiei in vigoare, datele cu caracter personal obtinute pot fi dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului catre institutiile statului abilitate in acest sens, dar numai in urma unei cereri oficiale si legal adresate operatorului de date de catre acestea.

 

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea "Termeni si Conditii" care se aplica de asemenea accesului dumneavoastra pe acest site.

 

Contact:

SC TARGUL CARTII SRL
Str Daniel Constantin, nr. 7, parter, camera 2, ap. 1, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 308 17 76
E-mail: contact@libmag.ro
Formular de SOLICITARE LEGATA DE PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL [.doc]
Cod Unic de Inregistrare: RO34029400
Nr. de ordine in Registrul Comertului: J40/905/2015
Numar operator date cu caracter personal ANSPDCP: 34706