Imparatul cu sapca

Regimul Traian Basescu si elitele sale

79.99 lei
+
buc
-
Adauga in Wishlist
STOC EPUIZAT!
Info livrare
Estimare: Marţi, 15 Oct
Lu - Vi: 09:00 - 17:00
0739 593 590
0759 474 355
contact@libmag.ro
Descriere
Editura: Rao
Colectia: Rao Class
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Cartonata (hardcover)
Numar volume: 1
Numar pagini: 1078
Dimensiuni: 240 x 160 x 70 mm
Greutate: 1.17 kg
ISBN/Cod: 978-606-006-000-0
Comentarii ale utilizatorilor
Prezentare

„Radu Calin Cristea este unul dintre cei mai buni jurnalisti din Romania. El radiografiaza realitatea cu acuratetea unui scaner foarte performant, cintareste faptele cu precizia unei balante deosebit de fine, slujindu-si auditoriul cu modestie şi cu o impecabila obiectivitate. Intr-o tara in care presa se numara printre cele mai corupte, arogante si iresponsabile segmente ale societatii, Radu Calin Cristea nu este contemporanul timpului sau. El inca mai crede in cinste, limpezime, civilitate si simt al raspunderii. Niciodata ostentative, calitatile narative ale lui Radu Calin Cristea sunt acelea ale unui scriitor de prima mana. El cunoaste, respecta si foloseste puterea imensa a Cuvintului, asa cum putini colegi de breasla sint in stare sau doresc s-o faca." Dorin Tudoran, scriitor, jurnalist, disident
anticomunist.

 

Mai mult

Mai multe despre autor - Radu Calin Cristea »
Opinii despre cartea Imparatul cu sapca
Imparatul cu sapca. Regimul Traian Basescu si elitele sale reprezinta cel mai bun inventar al dezmatului politic si moral pe care l-a generat si intretinut fostul presedinte Basescu. E o lucrare masiva si severa, are competenta unui tratat de medicina si utilitatea unui dezinfectant. Cele doua volume pun cap la cap documente si idei, texte si declaratii din epoca savirsirii lor, aduna vocile lucide, dezgroapa memoria emotionala si limpezesc trauma care a marcat vreme de un deceniu societatea romaneasc?. Radu Calin Cristea a pus pe piata o carte monumentala, care poate fi citita si continuu, si cu pauze. E o lucrare de referinta, scrisa cu grija intelectuala ?i cu mult talent, plina de cultura, de politica, de istorie, de literatura si de umor.Imparatul cu sapca e, in mod straniu, monumentul care ii lipsea lui Basescu. E statuia care-l reproduce mai bine decat orice incercare in piatra sau in bronz.
Mai mult
Traian Basescu si carturarii de la curtea sa au intors Romania intr-un comunism coafat condus de un lider autoritar a carui forta s-a intemeiat pe servicii secrete si o justitie personala. Radu Calin Cristea ridica valul de pe un regim al tiraniei de catifea, servita de o intelectualitate depravata. Un pachebot urias a intrat in portul lui Basescu. Peste o mie de pagini de napalm cad peste o democratie mincinoasa, dezgropand un sistem ocult de putere ale carei ramificatii continua sa intoxice societatea romaneasca.
Mai mult
Review-uri
Ratingul general al produsului:
Recenzii
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review