Descriere
Editura: Nemira
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Brosata (paperback)
Numar volume: 1
Numar pagini: 452
Dimensiuni: 240 x 165 x 25 mm
Greutate: 0.51 kg
ISBN/Cod: 978-606-758-911-5
Traducator: Carmen Ilie-Dumitrescu
Comentarii ale utilizatorilor
Prezentare

In paginile acestei carti nu veti gasi istoria ordonata ca in muzee, cu fiecare imperiu si perioada atent delimitate, ci o istorie a sentimentelor si emotiilor oamenilor din trecutul si prezentul nostru.

O carte provocatoare, care pune sub lupa felul in care au evoluat sentimentele si relatiile umane de-a lungul timpului, in diversele culturi ale lumii.

In 25 de capitole, Theodore Zeldin porneste de la dilemele vietii de azi si priveste spre sperantele pierdute si redobandite ale fiintei umane, spre singuratate si imunitatea la ea, spre arta conversatiei si spre aparitia unor noi forme de iubire si dorinta.

Cum s-a schimbat in timp dorinta pe care barbatii o simt fata de femei sau alti barbati? Cum au scapat oamenii de frica inventand frici noi? De ce sunt asa de fragile prieteniile dintre barbati si femei? Iata cateva dintre intrebarile la care se cauta raspuns.

Mai mult

Mai multe despre autor - Theodore Zeldin »
Opinii despre cartea O istorie intima a omenirii
Este o lucrare accesibila, indrazneata, provocatoare, care prezinta istoria ca pe o forta eliberatoare, una care scoate la suprafata multitudinea posibilitatilor umane si care, astfel, ne elibereaza de impasurile prezentului
Mai mult
O incercare extraordinara, curajoasa, deseori profunda a unuia dintre cei mai buni istorici britanici de a trece dincolo de pesimismul si limitarile profesiei si de a gasi legaturile umanitatii dincolo de divizarile conventionale.
Mai mult
Review-uri
Ratingul general al produsului:
Recenzii
     
     
     
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review